Draże - Skórka pomarańczowa w czekoladzie

Dostępność: Dostępny availability graphics

Stany magazynowe: Ilość nieograniczona

Rozmiar

zaloguj się, aby zobaczyć...

Draże - Skórka pomarańczowa w czekoladzie

Opis

Skórka pomarańczy w doskonałej jakości, belgijskiej czekoladzie marki Barry Callebaut.

Czekolada ta świetnie łączy się z owocami kandyzowanymi i bakaliami. Jej znakomitą jakość potwierdza wysoka zawartość masy kakaowej (ponad 46%).

Zawiera ona cenne minerały takie jak żelazo, miedź, magnez i fosfor, podnosi sprawność umysłową, zapewnia dobry nastrój i niweluje stres.

 

Wysoka temperatura i wilgotność oraz nagłe zmiany temperatur nie są korzystne dla wyrobów czekoladowych.

 

W okresie temperatur powyżej 24°C wysyłka draży czekoladowych odbywa się wyłącznie na odpowiedzialność klienta.

 

Przechowywanie draży czekoladowych:

- przechowywać w stałej temperaturze pokojowej  (maksymalnie 24 °C) i nie narażać na nagłe zmiany temperatury (np. włączanie klimatyzacji w dzień i wyłączanie w nocy może

  spowodować zmatowienie powierzchni), nie trzymać w lodówce

- przechowywać czekoladę w miejscach zacienionych i nienaświetlonych, gdyż w przeciwnym razie mogą pojawić się na nich wykwity tłuszczowe (biały nalot na produktach), które  

  negatywnie wpływają na wygląd i połysk produktu

- przechowywać z dala od innych produktów o intensywnych zapachach: mydło, perfumy, sery, gdyż zapachy mogą przenikać do czekolady.

Więcej Zwiń

Cechy towaru

Waga
1 kg
Symbol
LCZY/DRA/SKÓ/POM/CZE/1KG
Kod EAN
5904269010365
Kod producenta
Podatek VAT
23%
Koszt gospodarowania odpadami (w cenie)

Nasz portal wykorzystuje pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych. Przeglądarka internetowa umożliwia Ci zmianę ustawień dotyczących cookies. Polityka prywatności