Draże - Skórka pomarańczowa w czekoladzie
Dostępność: Dostępny
Stany magazynowe: Ilość nieograniczona
zaloguj się, aby zobaczyć...
Opis
Skórka pomarańczy w doskonałej jakości, belgijskiej czekoladzie marki Barry Callebaut.
Czekolada ta świetnie łączy się z owocami kandyzowanymi i bakaliami. Jej znakomitą jakość potwierdza wysoka zawartość masy kakaowej (ponad 46%).
Zawiera ona cenne minerały takie jak żelazo, miedź, magnez i fosfor, podnosi sprawność umysłową, zapewnia dobry nastrój i niweluje stres.
Wysoka temperatura i wilgotność oraz nagłe zmiany temperatur nie są korzystne dla wyrobów czekoladowych.
W okresie temperatur powyżej 24°C wysyłka draży czekoladowych odbywa się wyłącznie na odpowiedzialność klienta.
Przechowywanie draży czekoladowych:
- przechowywać w stałej temperaturze pokojowej (maksymalnie 24 °C) i nie narażać na nagłe zmiany temperatury (np. włączanie klimatyzacji w dzień i wyłączanie w nocy może
spowodować zmatowienie powierzchni), nie trzymać w lodówce
- przechowywać czekoladę w miejscach zacienionych i nienaświetlonych, gdyż w przeciwnym razie mogą pojawić się na nich wykwity tłuszczowe (biały nalot na produktach), które
negatywnie wpływają na wygląd i połysk produktu
- przechowywać z dala od innych produktów o intensywnych zapachach: mydło, perfumy, sery, gdyż zapachy mogą przenikać do czekolady.
Cechy towaru
- Waga
- 1 kg
- Symbol
- LCZY/DRA/SKÓ/POM/CZE/1KG
- Kod EAN
- 5904269010365
- Podatek VAT
- 23%